|
#
stanczaky
12.3.2012 (14:01)
Ja wręcz nałogowo, głównie allegro, e bay oraz drogerie internetowe, z tym, że trzeba uważać bardzo i najpierw sprawdzać komentarze, bo zdarzają się oszustwa.
|
|
#
Eli86
12.3.2012 (14:10)
Ja na ebay kupuje ,dużo z wyprawki kupowałam tzn wanienka,termometr,krzesłko do karmienia.Zapłacę 6 e za wysyłkę i nie tracę czasu na jezdzenie ,i wnoszenie tych rzeczny na 3 pietro ;-D
|
|
#
Konto nieaktywne
12.3.2012 (16:04)
Ja glownie kupuje na allegro i sa to ciuchy dla dzieci.Nigdy jeszcze na oszusta nietrafilaM.Teraz tez zamowilam kubki na rocznice slubu i juz doszly,spodnice sobie kupilam jak jeszcze bylam w ciazy,tunike ciazowa tez wtedy zamowilam,na ebeyu jeszcze niezamawialam choc mieszkam w Niemczech ale zamawialam z lidla niemieckiego pare rzeczy i tez doszlo.
|
|
#
EWELA8221
12.3.2012 (16:12)
Ja też często kupuję przez internet ale robię to tylko dlatego że mam małą córcie i jest jeszcze za mała żeby ją ciagac po sklepach ale osobiście przed ciążą jeszcze wolałam pojechac i kupując na miejscu przymierzyc, wtedy się jest pewnym ze napewno będzie dobre bo jak wiadomo rozmiar rozmiarowi nie równy :-(
|
|
#
wertiss21
12.3.2012 (18:05)
ja też kupuje ostatnio kupiłam przez internet płyte gazową też się troszkę obawiałam ale dałam płatnośc przy odbiorze że gdyby coś było nie tak to nie muszę odbierac towaru
ogólnie korzystam z allegro i tablicy widzę że dziewczyny korzystają z ebay muszę obadac
|
|
#
trollflicka
12.3.2012 (18:36)
ja kiedyś głównie z allegro korzystałam. Teraz raczej kupuję w sklepach internetowych. merlin.pl mnei nie zawiódł nigdy. Kosmetyki często z Yves Rocher. Jakaś większa porażka mi się jeszcze nie przydarzyła. Raz mi laska przesłała obleśnego i używanego kucyka pony z allegro chociaż w opisie było, że produkt nowy. Jeszcze miała czelność się dopraszać o komentarz kiedy chciałam unikać wystawienia negatywa. Na allegro jest właśnie ten problem, że ludzie czasem śmieci sprzedają
Mam jeszcze złe doświadczenia ze sklepem oui.pl
Z bardzo pozytywnych. Uwielbiam next.co.uk za to, że dostarczają zamówienie na drugi dzień. Nie wiem jednak czy w Polsce też można zamawiać z tego sklepu.
|
|
#
karolcia5434
12.3.2012 (18:47)
ja nie lubię kupować przez neta wolę iść do sklepu po dotykać ubrać zobaczyć jak leży
|
|
#
Eli86
12.3.2012 (18:50)
Czasem też zamawiam w Bonprix.de najczęściej firanki bo mam fioła na ich punkcie.
|
|
#
Konto nieaktywne
16.3.2012 (20:20)
a czy na allegro (mam na mysli nowe rzeczy) zawsze jest taniej. ja przez internet to raczej kupowałam tylko ze sklepów i takie wieksze rzeczy (np łózko) ale ostatnio szukałam dla mojej mamy takiej poduszki rehabilitacyjnej i na allegro nie schodziły ponizej 70 zł a potem zaczelam szukac dokladniej i w internetowych sklepach medycznych znalazłam identyczne za 40 zł. zdziwiło mnie to trochę
|
|
#
Konto nieaktywne
16.3.2012 (20:40)
tak kupuje glownie ubrania na allegro dla siebie jest jeden taki sprzedawca kotry sprzedaje bluzke z najnowszej kolekci za 50 zl a ta sama bluzka w firmowym sklepie kosztuje 200 zl wiec jest napewno taniej a koszty wysylki to ok 10 zl wiec tez tanio.
Ale dla synka nie ryzykuje kupowac na necie bo z dziecmi to roznie bywa z tymi rozmiarami...
|