|
#
agata19074
3.12.2013 (10:54)
mam ten sam problem dla córki 1,5 rocznej.
|
|
#
Konto nieaktywne
3.12.2013 (11:57)
co roku ten sam problem.Ja swojemu synkowi kupilam standardowy prezent kosmetyki od rodziny dostanie ciuszki a zabaweczke napewno tez jakas dostanie
A dla 4 latka polecam ciekawa gre
|
|
#
latte
3.12.2013 (12:12)
zapytaj sie rodziców dziecka - co go interesuje. Najlepiej robic prezenty które pomagaja mu rozwijac takie dzieciowe pasje 
Jesli nie maja pomysłu - w sklepach, na opakowaniach zabawek masz oznaczone w jakim przedziale wiekowym sa polecane 
Wg. dobry pomysł zawsze to plastelina, glina, flamastry, klocki....
|
|
#
amarylis13
3.12.2013 (12:29)
Witam. Mój synek do tej pory uwielbiał lokomotywki z bajki,, Tomek i przyjaciele". Bawił się głównie tym. Jak się pytaliśmy co by chciał to mówił, że jakąś nową lokomotywkę :-) Fajne są te zestawy taken play. Dostawał coś z tego na różne okazje i się bardzo cieszył. Uzbierało mu się trochę tego. Warto było mu to kupować bo bardzo dużo się tym bawił. Ostatnio jednak zmienił zainteresowania :-) Spodobałą mu się gra angry birds. Bardziej się tym bawi niż gra :-) Ukłąda sobie ptaszki i świnki :-) Potrafi się tym bawić parę godzin. Jak pytamy co by chciał żeby Mikołaj mu przyniósł to odpowiada, że jakiś nowy zestaw angry birds. Dlatego na pewno coś z tego dostanie. :-)
Oskar
11 lat 1 miesiąc 6 dni
Szymon
7 lat 9 miesięcy 16 dni
|
|
#
1Jolusia
5.12.2013 (21:57)
Moja corka ma 4 latka i dostanie, farby do malowania na szkle, laptopa edukacyjnego, a chrzesniakom tak 3 i 5 kupilam deskorolke, moze rollki ? rower? ja wole edukacyjne zabawki.. a moze projektor do malowania? moja uwielbia rysowac... albo ciastolina? gra moze jakas? puzzle? albo po prostu recznik z fajnym obrazkiem do kapieli? czy dywanik?
|
|
#
AnitkaG
9.12.2013 (23:42)
Ja córci kupiłam zestaw 9 kucyków które uwielbia a od dziadków dostanie klocki coś podobnego do lego Duplo 
Dla chłopca polecam jakiś zestaw narzędzi samochód sterowany klocki wszystko zależy od tego czym się lubi bawić
|
|
#
Konto nieaktywne
10.12.2013 (13:49)
kup czym sie dziecko lubi bawic:-)lub cos edukacyjnego poprpstu:-)mój lubi teraz dinozaury pdo choinke dostał nidozaury auto na pilota lego i książeczki z naklejkami:-)
|
|
#
Konto nieaktywne
10.12.2013 (13:50)
moze jaksi zestaw garaz i autka,klocki lub laptop edukacyjny lego puzle
|
|
#
blogowicz
7.2.2014 (16:16)
a może coś z tąd ?http://www.neodekor.pl/
|
|
#
elwirakrz
31.7.2014 (17:00)
https://sliwki-sklep.pl/
polecam ten sklep jest tam bardzo dużo fajnych zabawek dla dzieci i są przede wszystkim niedrogie! Sama kupiłam tu wiele rzaczy
|