|
#
Konto nieaktywne
7.11.2010 (07:35)
Prywatnie, lekarze teżmoga cos przeoczyć. Argument, że panstwowo jest tylko 3 usg nie trafia do mnie. Jeżeli ciąża jest prowadzona prawidłowo to nie ma powodu, zeby wiecej robić usg. Jeżeli co jest nie tak to mamy prawo do większej ilosci usg. Takie jest moje zdanie i każdy robi jak uważa Dla mnie państwowo nie oznacza mniej kompetentnie.
|
|
#
Konto nieaktywne
7.11.2010 (07:35)
* tzn jezeli ciąża jest niezagrożona
|
|
#
Konto nieaktywne
7.11.2010 (13:52)
Często państwowo oznacza szybko i lekarz małomówny i kolejki długie ale jednak wiele matek korzysta i nie narzeka. Jeśli kogoś stać to idzie prywatnie.
Ja uważam że ciąża to nie choroba i nie trzeba biegać do lekarza co "5 minut" a 3 usg są ilością wystarczającą. Mam na myśli zdrową ciążę bez komplikacji i zagrożenia. Jak kobieta odczuwa jakiś niepokój to moim zdaniem i tak powinna się udac do pobliskiego szpitala a nie umawiać się na wizytę do prywaciarza.
|
|
#
paulinka123456
9.11.2010 (09:36)
witam!
Ja chodziłam państwowo i naprawdę mam świetnego lekarza który odpowie dostatecznie na moje pytania Jest miły,uprzejmy delikatny podczas badani. Jedynym minusem są kabinety wiadomo jak to jest w państwowej służbie zdrowia. Po co wydawać pieniądze na prywatnego lekarza zamiast tego można dziecku lepiej coś kupić. Chociaż trochę pacjentek narzekam na mojego lekarza ale ja mu nie mam nic do zarzucenia. Polecam gorąco dr. Dariusz Promiński
|
|
#
Konto nieaktywne
10.11.2010 (19:28)
i ja się wypowiem mój ginekolog jest wspaniały ma bardzo dobre podejście, przyjmuje prywatnie i państwowo a tak wspomne jeszcze że jest ordynatorem w szpitalu
|