|
#
niena
12.1.2009 (11:04)
Klaudia gratuluję :D
zajrzałam tu,bo też miałam "objawy".Dziś zrobiłam test i neistety...chociaż wciąż mam nadzieję,bo do @ jeszcze prawie tydzień powinnam czekać. Wiem,że za wcześnie test zrobiłam,ale nie mogłam się już doczekać.
|
|
#
Konto nieaktywne
12.1.2009 (11:11)
moj poczatek ciazy... hm... troche śmieszne bo przespalam cale wakacje nad jeziorem... a i zamist na sloneczku to w domku w łozeczku nawet nie chcialo mi sie pojsc nad wode z wszystkimi i dopiero przed wyjazdem do domu tzn jak juz bylismy spakowani ja oczywiscie wybralam sie nad wode... heheh
|
|
#
klaudia1987
12.1.2009 (11:37)
ja zalozylam ten post bo bardzo chcialam dzzidzie co miesiac takie same objawy ale wiem ze to psychika.... ja swoj pierwszy test zrobilam w sylwestra i nic nie wykryl... ale to nie ze cos czulam tylko kolezanka mi kupila zeby jej bylo razniej samej zrobic test ale ja mam dzidzie a ona nie :D ona juz jedna swoja ma jestem bardzo szczesliwa i dumna choc nie mam latwo troche sie teraz stresowalam ale staram sie wyluzowac bo dzidzia jest najwazniejsza
|
|
#
beata1104
12.1.2009 (12:14)
klaudia- moje gratulacje, zyczymy spokojnych 9 m-cy
Adam
9 lat 6 miesięcy 12 dni
Wojtuś
3 lata 1 miesiąc 11 dni
|
|
#
Yen
13.1.2009 (20:48)
Witam, i ja też Gratuluje tym co już są w ciąży )))), ja już mam synka, ma 5 latek i staramy się o jeszcze jedno ale jak narazie nic nam nie wychodzi, ale jestem dobrej myśli, przyjdzie czas i pora i nam się uda Jak narazie to biore folik od 2 miesięcy i też już miałam różne mylne objawy Jak narazie to czekam na okres
Pozdrawiam
Borys
8 lat 10 miesięcy 20 dni
|
|
#
klaudia1987
13.1.2009 (22:00)
heheeh ja bralam materne 3 miesiace i sie wkuzylam odstawilam wmawialam sobie ze nie nie ten miesiac nie ten dzien ( podswiadomie myslalam co innego) i sie udalo jestem najszczesliwsza bardzo wam dzieuje za gratulacje naprawde jest to niesamowite uczucie 3 mam za reszte kciuki
|
|
#
bar_k
14.1.2009 (08:51)
Witam,
Jestem tu po raz pierwszy. Mam do was takie pytanie. Ostatnią @ miałam 9 grudnia. cykle mam długie, bo ok 34 dniowe. Zatem powinnam dostać @ 11 stycznia, a ciągle jej nie mam. Wczoraj popołudniu zrobiłam test i wyszła 1 gruba kreska a druga widoczna, ale słabo. Poza tym cały czas boli mnie brzuch jak na okres ale go nie ma. Czy to może być ciąża?? mam nadzieje, że tak bo strasznie chciałabym mieć dzidziusia.
Powiedzcie kiedy najlpeiej iść do ginekologa?? Tzn czy jak umówie się na piątek to będzie już coś widadomo??
Dzięki za odpowiedz
Basia
|
|
#
beata1104
14.1.2009 (10:40)
bar_k- skoro wyszła druga kreseczka to moje gratulacje a do lekarza to sie wybierz kochana za 2 tyg, wtedy bedzie cos widac na USG, a teraz to troszke ze wczesnie
Adam
9 lat 6 miesięcy 12 dni
Wojtuś
3 lata 1 miesiąc 11 dni
|
|
#
natagra
14.1.2009 (12:39)
ja bylam na 1 wizycie na koniec 5 tygodnia (liczac od daty miesiaczki) i byla czarna kropeczka wiec jakbys poszla w piatek to podobnie
zreszta 1 usg jest po to zeby stwierdzic ze jest kropeczka i w odpowiednim miejscu
|
|
#
klaudia1987
14.1.2009 (12:46)
ja jeszcze nie bylam pielegniarka polecila zeby zazywac kwas i jednak poczekac bo po co ruszac daj sie rozwinac swojemu malenstwu :D ja do tej pory sprawdzam czy czasem okresu nie dostalam ale wszystko ok pod koniec przyszlego tyg pojde na badania tak sie ciesze i gratuluje ta 2 kreska pojawia sie po kilku minutach wiec... jak bys dzis znow zrobila test napewno byla by mocniejsza gratuluje
|