|
#
Konto nieaktywne
13.11.2009 (18:20)
Witaj Martyno
mnie strasznie bolało wszystko jak na okres i byłam w ciąży
trzymam kciuki za wizytę pozdrawiam
|
|
#
danluks2
13.11.2009 (18:55)
Witaj Martyno.Chce Cię pocieszyć że tak wygląda początek ciąży radziłąbym ci abyś udała się do ginekologa brawo:Trzymam kciuki żeby było ok Pozdrawiam
Patryk
12 lat 2 miesiące 0 dni
|
|
#
trollflicka
13.11.2009 (20:51)
Martyna jak najbardziej są to objawy ciąży poza tym ciągłe siusianie i wrażliwość na zapachy. Możesz tez mieć dziwny posmak w ustach, którego nie można się w żaden sposób pozbyć.
Pozdrawiam i gratuluję
|
|
#
Simi
13.11.2009 (21:27)
No skoro test wyszedł pozytywnie to w 99 procentach jest to ciąża 
Gratulacje!!!
No i tak też wyglądaja objawy ciąży. Mnie np brzuch do tej pory czasem pobolowe. To zupełnie normalne
|
|
#
trollflicka
13.11.2009 (22:31)
Dziewczyny, z doświadczenia Wam powiem, że brzuch to przez całą ciąże pobolewa. Najpierw się dzidzia zagnieździc musi, później się to płynem napełnia a do końca ciąży jakby nie patrzeć się rozciąga. Zawsze jakieś kolki i uciski, ale da się żyć.
Ciąża to nie bajka
|
|
#
antenka_29
14.11.2009 (08:35)
hej dziewczyny!mam pytanie...kochałam się z mężem w pierwszy dzień po@ i teraz pobolewa mnie cały czas brzuch,co to może oznaczać?
|
|
#
karolka23
14.11.2009 (09:03)
Dziewczyny, z doświadczenia Wam powiem, że brzuch to przez całą ciąże pobolewa. Najpierw się dzidzia zagnieździc musi, później się to płynem napełnia a do końca ciąży jakby nie patrzeć się rozciąga. Zawsze jakieś kolki i uciski, ale da się żyć.
Ciąża to nie bajka 
mnie nic nie bolalo,potem jak byl juz duzy i np kapnal to tylko wtedy
i dla mnie ciaza byla bajka
|
|
#
czarnuleczka70
14.11.2009 (10:41)
hej dziewczyny!mam pytanie...kochałam się z mężem w pierwszy dzień po@ i teraz pobolewa mnie cały czas brzuch,co to może oznaczać?
ja kochałam się z moim dzień po okresie i teraz jestem w ciąży
dodam że próbowaliśmy dużo razy a akurat ten dzień okazał się tym
Aaa
11 lat 1 miesiąc 2 dni
Buu
9 lat 5 miesięcy 28 dni
|
|
#
trollflicka
14.11.2009 (10:54)
Karolka to szczęściara z Ciebie Ja tam cały czas kolki miałam i generalnie czułam, że brzuch się rozciąga. Później jeszcze słynne skurcze Braxton Hicks Nie powiem, żeby mnie to do łóżka przykuwało, ale jednak 100% komforu to to nie jest.
antenka_29 ja tam nie wiem, ale nie stawialabym zaraz na ciążę. Brzuch przeciez może z tysiąca powodów boleć.
|
|
#
antenka_29
15.11.2009 (12:56)
antenka_29 ja tam nie wiem, ale nie stawialabym zaraz na ciążę. Brzuch przeciez może z tysiąca powodów boleć.[/quote]
|