|
#
PistacjowaMama
24.2.2010 (22:38)
Fakt "Benc" się stacza. Dobra dziewczyny ja lecę bo jestem wykończona i jeszcze czeka mnie nocna zmiana z małą. W dodatku mąż musi jutro rano pilnie jechać gdzieś z teściową więc zostaję sama z dziećmi na jakiś czas.
Papa .
|
|
#
PistacjowaMama
24.2.2010 (22:39)
Olcia przenosi nieszczęście na drugi wątek, żeby tam zaśmiecać dziewczynom .
|
|
#
Konto nieaktywne
24.2.2010 (22:42)
u mnie nie ma zmian w nocy he he 
tylko ja zawsze do małej wstaję jak słyszę że się budzi ale idę robić mleko i wtedy mała zaczyna płakać to mój jest zmuszony wstać nie ma tak lekko równouprawnienie musi być he he
lecę lulać laseczki DobranoC
|
|
#
Konto nieaktywne
24.2.2010 (22:46)
temat odbiega trochę od wątku i odwrotnie poza tym ja bym się nie kochała z moim wiedząc że mam biegunkę kilka razy na dzień..po co w trakcie mam lecieć na kibelek 
weżcie laseczki wymyslajcie bardziej realne wątki...
dobranoc:*
|
|
#
nati25
24.2.2010 (22:48)
temat odbiega trochę od wątku i odwrotnie poza tym ja bym się nie kochała z moim wiedząc że mam biegunkę kilka razy na dzień..po co w trakcie mam lecieć na kibelek
weżcie laseczki wymyslajcie bardziej realne wątki...
dobranoc:*
ja też bym się nie kochała majac biegunkę , ale są rózne upodobania
Zuzia
10 lat 9 miesięcy 28 dni
Mikołaj
6 lat 2 miesiące 15 dni
|
|
#
Konto nieaktywne
24.2.2010 (23:25)
ahhh.... dobra.... myślałam że jest to forum na którym się czegoś dowiem...
A poza tym takiego tematu nie znalazłam.
Prosiłam o pomoc informacje...a nie o krytykowanie. Koleżanka ma 22 lata... Poza tym lekarz zamiast powiedzieć co kolwiek prawił jej kazanie jak jakieś 15 latce... Dlatego zwróciłam się do was... no ale cóż nie zostałam zbyt miło potraktowana!
Nie nudzi mi się.. i nie wymyślam nie stworzonych historyjek.
|
|
#
Konto nieaktywne
25.2.2010 (20:16)
W sumie mając 22 lata można zachowywać się jak 15 latka lub mniej... Heh...
|
|
#
ela_rm
3.3.2010 (13:15)
Chciałam się dowiedzieć od was:
Czy któraś była w takim przypadku?
I czy dalsze branie tabletek ma negatywny wpływ na ciąże (prawdopodobną)?
Widzę, że sama zainteresowana odpowiedzią już nie jest na forum, ale może ta informacja przyda się którejś z Was
Kiedy dochodzi do zapłodnienia w czasie przyjmowania środków hormonalnych, najczęściej dzieci rodzą się zdrowe, ale ponieważ zdarza się to dość rzadko, dostęp do tego typu danych jest ograniczony.
Ela, redaktorka Mamopedii
|