|
#
beybe33
24.2.2010 (16:10)
Uuu ;/ Jest rysyko ciąży.Po tych 4 dniach powinna zażyć pigułkę.Test ciążowy po 2 tygodniach, z krwi po tygodniu ponad
|
|
#
ela_rm
24.2.2010 (16:50)
Ostra biegunka uniemożliwia wchłoniecie się leku, a tym samym zmniejsza, a nawet uniemożliwia jego działanie. Tutaj podaję link do informacji o testach beta HCG: http://www.mamopedia.pl/ciaza/ciaza/beta-hcg
Ela, redaktorka Mamopedii
|
|
#
Konto nieaktywne
24.2.2010 (19:23)
a dalsze przyjmowanie tabletek przy ciąży szkodzi dziecku?
|
|
#
PistacjowaMama
24.2.2010 (20:22)
Te wszystkie informacje podała Ci koleżanka? I Ty to wszystko zapamiętałaś?
|
|
#
Konto nieaktywne
24.2.2010 (21:04)
noooooooo mam dobrą pamięć.... była dziś u ginekologa.. ale zamiast jej pomóc zrobił jej wykład o odpowiedzialności.. dlaczego się nie zabezpieczyła? Dlaczego tak późno do niego poszła? Bo by dał jej tabletkę PO - której i tak nie miała zamiaru przyjąć itp. brak słów na niego.... ona chciała żeby ja na badanie krwi wysłał.... ;-/
Chciała po prostu dowiedzieć się to i owo..
|
|
#
Konto nieaktywne
24.2.2010 (21:07)
Chciałam się dowiedzieć od was:
Czy któraś była w takim przypadku?
I czy dalsze branie tabletek ma negatywny wpływ na ciąże (prawdopodobną)?
|
|
#
Konto nieaktywne
24.2.2010 (21:39)
jaka podejrzliwa he he
|
|
#
PistacjowaMama
24.2.2010 (21:42)
Wiesz chyba trochę nie załapuję tego co mówisz. Ila lat ma ta koleżanka, że lekarz może robić jej takie wykłady o zabezpieczaniu się? Nie mógł od razu jej zbadać.
W pierwszej wypowiedzi pytasz się kiedy można zrobić te badania a w drugiej, że koleżanka już była u lekarza jedynie nie chciał jej dać skierowania.
|
|
#
PistacjowaMama
24.2.2010 (21:43)
jaka podejrzliwa he he
Nie nie , nie o to chodzi tylko ja nie zapamiętałabym tych wszystkich dokładności: co, kiedy, jak długo, ile jeżeli chodziłoby o moją znajomą.
|
|
#
Konto nieaktywne
24.2.2010 (21:44)
Chciałam się dowiedzieć od was:
Czy któraś była w takim przypadku?
I czy dalsze branie tabletek ma negatywny wpływ na ciąże (prawdopodobną)?
gdybym podejrzewała że zaszłam w ciążę to bym bez wahania je odłożyła-cóż za pytanie?wrrrrrrrrrrrrrrrrr
|