|
#
Gosiulek86
2.5.2009 (14:09)
100 lat dla Majeczki
|
|
#
monikaPANNA
2.5.2009 (16:03)
Majeczko wszystkiego naj!!! Zdrówka 
Dziewczyny, a ja mam do Was pytanko... Od kiedy używa się Pampersy o roz 3? Bo niedługo skończy mi się paczka o roz 2 i się zastanawiam już nad kupnem 3, bo na 2 jest napisane do 6 kilo, a mój Brzdąc ma już ok 5,5 kilo... i są czasem przyciasnawe z boczków tak mi się wydaje,,, Doraddzie!
A słyszałyście bądź miałyście styczność z Pampersami Sleep & Play??? Bo one są chyba od 4 kilo i wiem, że ich cena jest niższa od zwykłych Pampersów, ale nie wiem czym się różnią???
|
|
#
syla11
2.5.2009 (16:06)
Monika mozesz smialo kupic o rozmiar wieksze sa przeciez rzepy nawet jak beda troche luzniejsze to zepniesz dobrze i bedzie ok nie sadze zeby te pol kilo robilo roznicy
Ja nie wiem nic na temat tych Pampersów
|
|
#
monikaPANNA
2.5.2009 (16:10)
Dzięki Syla w takim razie kupię 3 jej nawet po Pampersach widać jak dziecko rośnie! ;) hihi
Ja zawsze kupuję zapas na miesiąc pampersów i chusteczek. A jakie Wy używacie chusteczki? Ja używam z Pampersa Sensitive lub z Cleanic Dzidziuś... Słyszałam, że z Bambino wiele dzieci uczula...
|
|
#
syla11
2.5.2009 (16:15)
Monika my uzywamy Nivea mialam bambino i mojego nie uczulaly Ale pupcie to i tak myje ciepło woda i wacikami teraz buzie musze chcusteczkami powycierac jak sie caly usmaruje jedzeniem albo łyzeczke wytraci i zleci na wloski albo do uszka
|
|
#
monikaPANNA
2.5.2009 (16:19)
Ja tez jakiś czas myłam wacikami, a potem znów na chusteczki przeszłam.
|
|
#
monikaPANNA
2.5.2009 (16:23)
moja mama mi mówi, żebym w domku jak jestem to myła pupcię wodą, a nie tymi chusteczkami...
|
|
#
syla11
2.5.2009 (16:28)
mi jest wygodniej moim zdaniem łatwiej wymyc pupcie z kupki ciepła woda niz zimnymi chusteczkami a poza tym nie ma zadnych uczulen bo woda go nie uczula, a chusteczki tak jak pisalam sa potrzebna bo nawet jak sie gdzies wychodzi to trzeba je miec
|
|
#
Konto nieaktywne
2.5.2009 (19:02)
my tez myjemy wodą i wacikiem jest to najbezpieczniejsze chusteczek używam bambino lub pampers sensitive jak gdzieś idziemy
|
|
#
kasia25111
3.5.2009 (11:11)
Majeczka dziekuje za zyczonka :*
Co do pampersow to my zmienilismy na rozmiar3 jak mała wazyla 5kg bo troszku zaczynaly odciskac sie po bokach a dupcie przecieramy woda najczesciej
Maja
14 lat 2 miesiące 27 dni
Filip
12 lat 1 miesiąc 16 dni
|