|
#
Julia06
29.12.2011 (22:49)
tak tak to jest parafina ,ja to przetluamczylam na wosk mam w domu taka duza puszke bo mniejszych nie mieli za 4e kupilam ,to sie zamiast mydla stosuje i smaruje go przed kapaniem a pozniej zmywam w cieplej wodzie i on sie caly slizga po tym , i trzeb auwazac zeby sie nie wysliznal ,troche niebezpieczne ,to nie to?
|
|
#
MMW
30.12.2011 (00:50)
Smaruj maluszka partiami,troszkę rozetrzyj w rękach i go umyj,a najlepiej na gabke naloz,to trochę z woda sie rozpusci i nie będzie sie slizgal.ja mojego synka jak jeszcze nie siedział sam kapalam na leżaczku w wannie,ten krem nie jest tak niebezpieczny jak ten bezbarwny wosk.trzeba uważać przy i po kąpieli.każdy tego typu specyfik jest sliski.A jakiego mleka używasz?u nas po aptamilu 1 to cholerstwo wróciło,zmienilam na aptamil comfort znowu,pózniej wróciliśmy do 1,itd a teraz pijemy "krowie" ze sklepu, myśle nad kozim,ale nie o tym jest wątek
|
|
#
Julia06
30.12.2011 (15:38)
najpierw byl na cycu przez miesiac ,pozniej aptamil1, aptamil comfort , cow&gate 1 , sma LF, sma wysoy , cow&gate infasoy i teraz powoli wracam do cow&gate3
|
|
#
MMW
30.12.2011 (16:43)
strasznie czesto zmienialas mleko, u nas byl apt. comfort i przeszlam za szybko na aptamil 1 i miedzy innymi to spotegowalo uczulenie, mysle, ze u Was jest tak samo, za duzo zmian w tak krotkim okresie czasu...
|
|
#
paula
30.12.2011 (16:52)
No strasznie dużo tego mleka Ja karmiłam piersią i dokarmiałam Bebilonem ale jak skończyłam karmić wyszła straszna skaza i jesteśmy na bebilonie pepti
|
|
#
Julia06
30.12.2011 (19:57)
no ale ja musialam znalezc odpowiednie mleko najpierw mial zapracia to mialam ten comfort ,pozniej zaczely wylazic wysypki to przeszlam na ten bez laktozy ale i to nie pomoglo to musialam zmienic calkiem na bez tego krowiego mleka a ze pozniej nie mieli w sklepach tego sojowego co kupywalam to kupialm z innej firmy a teraz sie okazalo ze to nie od mleka to wracam do satrego ...
|