|
#
finkowa_mama
1.9.2012 (17:25)
Ładne zdjęcia
|
|
#
paula86-86
1.9.2012 (18:11)
Śliczne Masz super zdolności
|
|
#
Konto nieaktywne
1.9.2012 (19:57)
Szczerze wystarczy dobry aparat, troche wolnego czasu (bo takim maluszkom ciezko od razu zrbic zdjecie) i pomyslowosci i same jestescie w stanie zrobic takie zdjecia. Osobiescie ma kilka swietnych fotek w swojej kolekcji ktore zrobilam sama i niewiele roznia sie od tych. A zdjecia sa naprawde ladne tymbardziej ze jestes amatorka z tego co zrozumialam
|
|
#
stanczaky
1.9.2012 (21:36)
Sądzę, że nie wystarczy mieć tylko dobrego sprzętu...
Mój wujek jest fotografem od 25 lat i jego córka, moja kuzynka teraz studiuje fotografię i zdjęcia jakie robiła przed studiami a jakie teraz robi to niebo a ziemia...
Pstryknąć zdjęcie lustrzanką to nic, pełno teraz taki pseudo sesji na fb czy nk u 13 latek, które dostaną aparat na urodziny, ale to nie sztuka, sztuką jest wykadrować zdjęcie, złapać mimikę, odpowiednie światło - wiem coś o tym bo byłam na kilkudziesięciu sesjach i z ok. 300 zrobionych zdjęć tylko może z 20 jest dobrych. Później trzeba jeszcze je obrobić w programie graficznym... jednym słowem trzeba mieć talent i powołanie - a Ty je masz, i być może jak mój maluszek się urodzi zdecyduję się na taką sesję.
A pisanie, że każdy sobie może takie zrobić jest jakąś prowokacją... no ale co zrobić teraz taka moda, że każdy tutaj wie wszystko najlepiej i najlepiej się na wszystkim zna...
|
|
#
Konto nieaktywne
1.9.2012 (22:29)
A pisanie, że każdy sobie może takie zrobić jest jakąś prowokacją... no ale co zrobić teraz taka moda, że każdy tutaj wie wszystko najlepiej i najlepiej się na wszystkim zna...
To nie rzadna prowokacja po prostu ja rowniez amatorsko fotografuje i wiem ze to rzadna sztuka. Przerabiac tez mi sie zdazalo moze nie jak profesjonalista ale kilka fajnych fotek da sie znalezc
|
|
#
Etii
1.9.2012 (23:01)
bardzo ładne zdjecia, szkoda ze ja nie jestem z Twoich okolic bo napewno bym sie zdecydowała
|
|
#
stanczaky
2.9.2012 (00:07)
Jeżeli w tym siedzisz i chociaż trochę się znasz to nie przeczę, że umiesz zrobić ładne zdjęcia, aczkolwiek amatorowi do profesjonalnego fotografa po studiach bardzo daleko 
Chodziło mi dokładnie o sformułowanie , że same możemy zrobić takie zdjęcia mając tylko dobry aparat...
Nie możemy.
|
|
#
she654
3.9.2012 (12:02)
Zapraszam osoby, które chcą miec profesjonalne zdjęcia, poddane profesjonalnej obrobce, wkonane przez osobę, która zna się na fotografii, ma profesjonalny sprzęt i prężnie prosperujące studio fotograficzne w centrum Wrocławia. Posiadam wiele dekoracji i akcesoriów. Sesje dzieci odbywają sie w domu, ze względu na kameralne warunki.
Tym, ktorzy potrafią zrobić zdjecie same, gratuluję. Nikogo nie zmuszam od razu do robienia takich sesji.
|
|
#
MMW
7.9.2012 (22:30)
jak zawsze ktos musi cos napisac niepotrzebnie, ja tez bawie sie czasem zdjeciami, ale nikogo nie krytykuje, za to, ze wkleil kilka zdjec dzieci i zaprasza na sesje...
kiedys byl tez watek pt. "przyjme rowerek dla dziecka" i posypaly sie teksty typu "mi nikt nie dawal, to czemu mialabym komus oddawac", masakra...
żal.pl
p.s. she654 fajne fotki, powodzenia
|
|
#
agja
17.9.2012 (18:40)
she fajowe foteczki poprostu śliczne i niestety nie każdy takie zrobi...
ja jestem z Wrocka ale narazie na fotki się nie decyduje bo mała musi najpierw główke stabilniej trzymać żeby w ogóle coś fajnego wymyślić!
ale pomysł super! gratki i powodzenia w starankach
|