Grupa: 3-latki i dalej
![]() |
|
![]() |
1.12.2013 (00:37)
Moja ma 3 latka i już we wrześniu pojechała na pierwszą wycieczkę i super się bawiłam Nie ma co panikować jak zaprowadzasz dziecko do przedszkola to ufasz opiekunką z niego i na pewno one we wszystkim córce pomogą a z tego co wiem to jeszcze na wycieczki zawsze jedzie kilka rodziców żeby było więcej opiekunów ![]() |
![]() |
2.12.2013 (10:22)
czego się martwisz dziecko jest pod dobrą opieką pedagogiczną ... napewno da sobie radę własnie o to chodzi aby dziecko uczyło się samodzielności a panie na pewno pomogą jak nie będzie dawać rady ... czas odciąć pępowinkę wyżej ![]() |
![]() |
2.12.2013 (21:56)
Proszę sie nie martwić, ktoś na pewno jej pomoże jeżeli będzie potrzebowała otworzyć soczek. A to dla dziecka nowa przygoda i możliwość zrobienia kilku rzeczy samemu ![]() |
![]() |
3.12.2013 (11:46) mnie najbardziej martwi choroba lokomocyjna,nie chce żeby przez nią sobie zepsuła wycieczki,rano jej podam tabletkę ale w druga stronę nie wiem czy nauczycielka moze podac |
![]() |
3.12.2013 (12:00)
wręcz powinna u mnie w przedszkolu jak mała jeździła na wycieczki to nauczycielki same kazały dawać na podróz tabletki |
![]() |
23.12.2014 (15:36)
Zdenerwowanie jest normalne, tak jak pierwszy raz na dzień dziecko poszło do przedszkola. Zbaczysz, że mała będzie zadowolona z wycieczki ![]() |
![]() |
30.7.2015 (20:40) Najwazniejsze to nie panikowac. Dziecko bedzie pod opieka nauczyciela i na pewno wsztystko bedzie w porzadku |
Zaloguj się by móc odpowiadać w tym wątku.
Podobne dyskusje
Autor: Nibylandia | Ostatnia odpowiedź: 27.12.2009 (13:24)
Autor: Cysia_62 | Ostatnia odpowiedź: 26.11.2014 (15:04)
Darmowe gry dla dzieci
Litery, cyfry, kształty, kolory, wymowa liter, odgłosy wydawane przez przedmioty. To wszystko znajdziesz u nas. Zapraszamy
Lubisz nas?
Masz konto na Facebooku? Dodaj nas. Dowiesz się pierwsza co u nas slychac, nad czym pracujemy, co nowego oferuje Benc.