|
#
zanetka99
18.3.2015 (17:49)
Niestety nie znam, ale sama chętnie się dowiem żeby urozmaicić nasz jadłospis. Piekę tradycyjne ciasta jak ciasto drożdżowe czy sernik z brzoskwiniami, ale z dodatkiem warzyw nie miałam okazji przyrządzać ciast.
|
|
#
kitka5
22.3.2015 (19:01)
ciasto marchewkowe jak najbardziej, sama piekłam już nie raz. Smakuje prawie jak czekoladowe, mnie nawet bardziej. Ale z innych warzyw nie piekłam, buraki w sumie też są słodkie więc może by też dało radę, ale potrzebny konkretny przepis.
|
|
#
aromat
22.3.2015 (21:24)
Naprawdę marchewkowe do czekoladowego można porównać? A to ciekawe. Bo jak pierwszy raz usłyszałam o tym przepisie to pomyślałam, że takie ciasto musi być dosyć mdłe
|
|
#
koszelka
22.3.2015 (23:21)
Troszkę poszukałam i znalazłam taki przepis; http://przepisy.ancymonki.pl/ciasto-marchewkowo-buraczane/ Wydaje się bardzo prosty w przygotowaniu. Myślicie, że będzie smaczne?
|
|
#
brzuchataanka
29.12.2016 (16:24)
Myślę, że takie ciasto to super pomysł. Ja jestem zwolenniczką zdrowych, naturalnych produktów i wiele z nich kupuję na naturalny-market.pl. Maja przykładowo masło orzechowe, które do ciast jest super, ale przede wszystkim jest zdrowsze.
|