Grupa: Gadżety
|
|
16.6.2008 (15:57) hehehe :) dobre ... możesz dodać do tego IP Box 9100 HD - tuner satelitarny z funkcją PVR ofc HD :) |
|
|
17.6.2008 (13:09) + pilot logitecha :) i ofc harman kardon avr xxxx :) |
|
|
1.8.2008 (21:05)
Porshe Cayenne lub Audi Q7, i koniecznie Mustang Shelby oraz jakis motor (moze by tak zamowic u tych amerykanow co to na Discovery tworza American Chopper). Brakuje mi jeszcze kilku obiektywow aby inaczej sfocic mojego Malego Mistrza :P PZDR PS. No co ... gadzety sa ale innych rozmiarow ;) --
|
|
|
1.8.2008 (21:36)
Nikon czy Canon? :) Q7 o niebo lepsze ... :) idac tym tropem przydałaby sie lodka - moze byc Alfa Nero - www.flickr.com |
|
|
1.8.2008 (21:44)
Wszedlem w system Canona, wiec narazie sie go trzymam. Jednak nie zaszkodzi w przyszlosci 'rozszerzyc' sie o Nikona :) Ta Alfa Nero to diesel czy benzyna ... przy obecnych cenach palwa trzeba sie powaznie zastanowic ;) PZDR --
|
|
|
1.8.2008 (21:54) Pewnie dieselek :) ale za to pojemny. Jakie szkielka? |
|
|
1.8.2008 (22:04)
Ha, a ja sie nie bede chwalil ha! ;) Nie mam tele, glownie wide i stalki :) PZDR --
|
|
|
1.8.2008 (22:06)
Marek Ty cholero do trzeciej potegi, zostaw tego DSa ;) PZDR --
|
|
|
2.8.2008 (20:49)
A może tak przewijak albo nocnik? :)
--
|
|
|
3.8.2008 (09:51)
Ja bym chcial AODE - "Automatyczny Oczyszczacz Dzieciecych Ekstrementow" z funkcja antyodparzeniowa :) PZDR --
|
Zaloguj się by móc odpowiadać w tym wątku.
Przeczytaj podobne wątki
To dla Ciebie chwila dla nas bardzo cenny głos
w grupie Psychika podczas ciąży autor: ninonka zobacz ostatni post
w grupie Psychika podczas ciąży autor: ninonka zobacz ostatni post
KOZACZKI DLA DZIECI ZA GROSZE !! ORAZ INNE - TAKŻE DLA MAMY COS DOBREGO
w grupie Ogłoszenia autor: katrinna zobacz ostatni post
w grupie Ogłoszenia autor: katrinna zobacz ostatni post
SPRZEDAM LATO DLA NIUNI 12-18 mies./ WIOSNA DLA NIUNI roz.74-80
w grupie Ogłoszenia autor: kasiulkad zobacz ostatni post
w grupie Ogłoszenia autor: kasiulkad zobacz ostatni post
Sprzedajemy w Butiku