Grupa: Łóżeczka i kołyski
![]() |
26.3.2013 (15:40)
Jak dla mnie kolejny nowy wymysł by zdzierać kasę zwłaszcza ze świeżo upieczonych rodziców ![]() |
![]() |
|
![]() |
27.3.2013 (08:08)
Każdy ma swój rozum i jak ktoś chce kupić to kupi, a jak komuś się nie podoba to nie kupi. Tekst o zdzieraniu kasy jest bez sensu, bo oni Ci nie wciskają tylko sama decydujesz. Ktos miał taki pomysł i tak go wycenil. Pościel ładna. Czytałam też kiedyś, ze ponoć maluszki na początku odbierają najbardziej kontrasty. Osobiscie nie kupiłabym, bo wg mnie cena za same poszewki jest wysoka,ale ogólnie pościel ciekawa. |
![]() |
27.3.2013 (12:57)
Mnie się ta pościel bardzo podoba - sama wybrałam dla synka taką bardziej stonowaną, wręcz odpychają mnie te wszystkie przesłodzone wzory w misiaczki, żyrafki, słoniki itp - zdecydowanie stawiam na stonowany wzór ![]() Jakoś się przyjęło, że dzieci lubią pastele i spokojne kolory, ale to nieprawda . ![]() |
![]() |
|
![]() |
28.2.2014 (18:13) Ja tam wolę pościele bardziej kolorowe. Ostatnio kupiłam u tego producenta : http://poscieldzieciecakerstin.pl i jestem bardzo zadowolona. Materiał bardzo dobrej jakości, miły i delikatny w dotyku. Kolorki wyraziste i trwałe. Nawet po kilku praniach pościel nie zmieniła fasonu. |
Zaloguj się by móc odpowiadać w tym wątku.
Podobne dyskusje
Autor: malyjasiek | Ostatnia odpowiedź: 22.3.2015 (11:14)
Darmowe gry dla dzieci
Litery, cyfry, kształty, kolory, wymowa liter, odgłosy wydawane przez przedmioty. To wszystko znajdziesz u nas. Zapraszamy
Lubisz nas?
Masz konto na Facebooku? Dodaj nas. Dowiesz się pierwsza co u nas slychac, nad czym pracujemy, co nowego oferuje Benc.