|
#
Konto nieaktywne
19.7.2012 (20:54)
w dzień owulacji jest duże prawdopodobieństwo bardzo duże,zrób test powinien wykazać ciąże lub jej brak
|
|
#
syberia123
19.7.2012 (21:01)
wiem wiem czekam do dnia miesiączki wtedy robię obowiązkowo jeśli się nie pojawi
|
|
#
Konto nieaktywne
19.7.2012 (22:23)
a kiedy masz dostać miesiączkę?aaa doczytałam że w przyszłym tyg,ale możesz spróbować zrobić testy wykrywają ciążę w takim stadium o ile w niej jesteś oczywiście
|
|
#
ananke_88
19.7.2012 (23:23)
tak jak koleżanka wyżej pisze bardzo duże prawdopodobieństwo jest że mogła byś wpaść ... co ci mogę więcej napisać skoro nie chcesz to oby ci się nie przykleiło
|
|
#
Rybka19883
20.7.2012 (09:13)
a skad wiesz ze nastapila owulacja??? zazwyczaj po tabsach jest nikoma szasa na zajscie w ciaze bo z tych przypadkow co znam to laski po ok pol roku zachodzily w ciaze. Ale jezeli byla owulka to jet 90% szans
|
|
#
kwiaatek77
20.7.2012 (10:09)
zazwyczaj po tabsach jest nikoma szasa na zajscie w ciaze bo z tych przypadkow co znam to laski po ok pol roku zachodzily w ciaze
wlasnie jest wieksza szansa...a to, ze ktos zachodzi w ciaze po tabsach po pol roku to zazwyczaj dlatego, ze robi swiadoma przerwe (ja bynajmniej tak zrobilam), albo cos nie wychodzi z roznych innych przyczyn...
powinno sie odczekac co najmniej miesiac, az do normalnej miesiaczki, ale znam dziewczyny, co od razu zachodzily i wszystko bylo w porzadku
Kinga
11 lat 3 miesiące 10 dni
|
|
#
Konto nieaktywne
20.7.2012 (13:15)
a skad wiesz ze nastapila owulacja??? zazwyczaj po tabsach jest nikoma szasa na zajscie w ciaze bo z tych przypadkow co znam to laski po ok pol roku zachodzily w ciaze. Ale jezeli byla owulka to jet 90% szans
Po odstwieniu tablete jest bardzo duza szansa. Ja w pierwsza ciaze zaszlam od razu w miesiac po odstawieniu,a w druga po dwoch miesiacach.
|
|
#
Rybka19883
20.7.2012 (13:30)
Po odstwieniu tablete jest bardzo duza szansa. Ja w pierwsza ciaze zaszlam od razu w miesiac po odstawieniu,a w druga po dwoch miesiacach.
ja zaszlam po roku od odstawienia tabsow
|
|
#
syberia123
20.7.2012 (18:51)
każdy organizm jest inny więc muszę po prostu poeczekać do dnia miesiączki i zobaczymy ... dzisiaj miałam ból brzucha tak jak by na okres poczekamy zobaczymy dzidziusia chciałabym mieć bardzo ale to nie ten czas nie na pora jeszcze mniejmy nadzieję ,że wszystko się ułoży
|
|
#
Julia06
20.7.2012 (19:57)
moja kolezanka tez zaszla zaraz po odstawieniu tabletek... Jak mialas owulacje to jest bardzo wysokie prawdopodobienstwo,ze zaszlas w ciaze, nic nie pozostaje jak czekac do terminu miesiaczki i gdy sie nie pojawi zrobic test
|