Grupa: W rodzinnym gronie
![]() |
20.3.2013 (12:44)
żurek w chlebku, jajka faszerowane, a na resztę posiłków i tak do rodziców ![]() ![]() |
![]() |
22.3.2013 (18:11)
uwielbiam! też mam w planach przygotowanie wersji w chlebku! |
![]() |
22.3.2013 (19:52)
pierwszy raz będę sama robiła w chlebku i właśnie nie wiem czy ja ten chleb po wydrążeniu muszę podpiec w piekarniku czy po prostu wydrążyć i w to nalewać, bo boję się, żeby nie przemiękał ![]() |
![]() |
25.3.2013 (11:53)
witam ja zawsze po wydrazeniu smarowalam spienionym bialkiem i do piekarnika na 15 min zeby sie zrobil chrupiacy bialko sprawi ze zurek nie przemoczy chlebka |
![]() |
25.3.2013 (19:25)
dobra rada zawsze w cenie!! dzięki wielkie |
Zaloguj się by móc odpowiadać w tym wątku.
Podobne dyskusje
Autor: sad633 | Ostatnia odpowiedź: 26.11.2009 (13:51)
Autor: Alutka25 | Ostatnia odpowiedź: 2.1.2010 (00:42)
Darmowe gry dla dzieci
Litery, cyfry, kształty, kolory, wymowa liter, odgłosy wydawane przez przedmioty. To wszystko znajdziesz u nas. Zapraszamy
Lubisz nas?
Masz konto na Facebooku? Dodaj nas. Dowiesz się pierwsza co u nas slychac, nad czym pracujemy, co nowego oferuje Benc.