|
#
trollflicka
13.10.2010 (18:14)
colima - dzieki
Moj Liamski twierdzi, ze afere robie niepotrzebnie i ze to nie jest az takie wazne co tam napisze. Moze i przezywam to jak wozny wakacje, ale to moj pierwszy raz i mam prawo. Naprawde mi zalezy i nie chce przez glupie niedociagniecia stracic szansy na prace (o ile wogole jakas mam). A pytania zadaje na bencu, bo wiem, ze dziewczyny pracuja w uk i jakos ta prace znalazly Na samodzielne poszukiwania informacji w sieci zwykle nia ma czasu (przy mojej corce pol godz internetu dziennie to maksimum). Ok koncze juz ten temat
Colima, jak tam synek? Moja Madiska to istna papuga. Nadaje bez przerwy po polsku i angielsku. Nawet przez sen!
|
|
#
colima
14.10.2010 (21:36)
jesli nie pracowalas to raczej nie beda sie przygladac szczegolnie Twojemu CV... ale rozumiem ze sie denerwujesz! pamietam moja pierwsza pierwsza prace 
heh... Kuba na razie stanal na 'mama' :/ czasem raz mu sie zdarzy powiedziec jakies slowo... raz powiedzial 'plama', 'volvo', 'jablko', 'dziadzia'... heh.. i w sumie tyle :/
tzn nadaje non stop- czasem blagam go zeby zamknal ta slodka buziunke! ale to wszystko w jego jezyku 
ale za to wczoraj jak zrzucil plyte ze stolika- i kazalam mu ja podniesc, to nie chcial- stwierdzilam ze chyba powinnam zaczac wprowadzic kare- to posadzilam go na schodku i powiedzialam ze ma tam siedziec... to za 3 sekundki podszedl i od razu podniosl plyte i polozyl na stoliku mam nadzieje ze zawsze bedzie taki grzeczniutki
Jakub
11 lat 8 miesięcy 23 dni
|
|
#
trollflicka
15.10.2010 (21:04)
Dobija mnie to, ze nie moge porzadnie przeszukac internetu Dziecko mi juz na plecach siedzi a zdazylam az 1 maila zwiazanego z ewentualnym rozwojem zawodowym wyslac. Okiem tez rzucam na szkoly, ale nijak nie moge sie skupic Trzeba bedzie Bebe Lily wlaczyc za minutke. Buuuuhuhuhu;(
|
|
#
garbi82
15.12.2010 (19:09)
Trzeba bedzie Bebe Lily wlaczyc za minutke. Buuuuhuhuhu;(
skąd ja to znam Kacper mi na plecach wiecznie siedzi jak tylko zbliżam się do komputera bo on chce też się nim pobawić.
Kacper
13 lat 5 miesięcy 3 dni
Hannah
9 lat 6 miesięcy 30 dni
|
|
#
milenkaaaaxd
10.8.2011 (16:35)
# justynka111 7.2.2010 (00:39)
Hej dziewczyny. Ja mieszkam w szwecji
Termin mam na za tydzien,to moja pierwsza ciaza. Jak narazie nie moge nic napisac na temat porodu Tu,ale slyszalam duzo dobrych komentarzy na temat opieki w szweckich szpitalach.
Pozdrawiam
Tez duzo Slyszalam o Porodzie w Szwecji.. Ze wygoda i lpielegniarki skłonne do Pomocy.. Ja z tym zrobilam bład.. Bo wyjechalam przed terminem do Polski bojac sie urodzic w obcym kraju ale teraz strasznie załuje bo w Polsce strasznie Cierpialam i Pielegniarki nic nie pomagaly. Tylko swojemu lekarzowi zawdzieczam cesarke
|
|
#
sid
10.4.2014 (16:11)
Hey dziewczyny
Czy ktos tu jeszcze zaglada?
Ja mieszkam w Uk z moim malutkim synkiem i tata, dokladnie z Birmingham.
Rodzilam tutaj, a raczej mialam cesarke, ale nie wspominam jakos strasznie.
Jedyne skojarzenie jakie sie nasowa na temat szpitala, porodu to ze tak szybko moje malenststwo znalazlo sie na tym swiecie bo chyba to bylo 10-20minut 
Wlasciwie to pisze tutaj bo chcialam sie dowiedziec czy sa tu jakies Mamy z Birmingham.
Milo byloby poznac kogos tutaj z tego samego miasta.
Niestety nie mam tu zadnych polskich znajomych, a szczegolnie Mam malych szkrabow z ktorymi mozna byloby porozmawiac o maluchach i nie tylko.
Cos mi szwankuje wyszukiwarka na stronie, dlatego obawialam sie zakladac nowy watek.
Coz mam nadzieje ze ktos sie odezwie
|