Grupa: Przebieg ciąży
![]() |
30.10.2013 (13:00)
oj tak u mnie w pierwszej ciąży nie było długo długo nic widać wysadziło mnie w 7 miesiącu
|
![]() |
30.10.2013 (13:07)
No to Cię pocieszę, bo zapewne rozsadzi cię na sam koniec ![]() |
![]() |
30.10.2013 (13:20)
Ja do 5/6 msca wygladałam jak nieco grubsza dziewczyna a nie jak ciężarna (tak określały koleżanki z pracy, po prostu jakby mi się nieco przytyło). Nikt mi nie ustępował miejsca (nie to żebym się prosiła, ale dla samej zasady ![]() ![]() |
![]() |
30.10.2013 (13:22)
Przyjdzie czas to brzuszek będzie widoczny ![]() ![]() |
![]() |
30.10.2013 (14:15)
No oczywiście, że najważniejsze jest to, że dziecko rozwija się dobrze![]() |
![]() |
30.10.2013 (16:07)
Nie koniecznie, bo ja jestem szczupła, brzuch od zawsze mam płaski jak deska, a w ciąży po prostu wyglądał jakby trochę przybrał tłuszczyku, ale nie jak ciążowy, długo nie było widać, żebym jakoś strasznie przytyła, jedynie piersi się bardzo powiększyły hehe |
![]() |
30.10.2013 (16:22)
a ile przytyłaś w całej ciąży? pewnie mniej niż 10 kg,co? ![]() |
![]() |
30.10.2013 (16:25)
to jest fakt stwierdzony(na przykładach koleżanek), że u otyłych lub przy kości długo nie widać ciąży. |
![]() |
31.10.2013 (00:41)
12 kg |
![]() |
29.3.2014 (11:37)
Witam .(od razu podkreslam , że poroniłam pierwszą ciążę 28,09,2013r) w czwartek zrobiłam test ciążowy ponieważ już dość długo spóźnia mi się okres . w każdym razie od razu pokazała się kreska dość gruba . ciemna i dobrze widoczna w polu T oraz oczywiście bardziej widoczna kreseczka w okienku C . Problem nastapił w momencie gdy po 10 minutach gdy test wysechł została tylko kreska w polu C a po kreseczce oznaczającej ciąze nie było ani śladu . co mam przez to rozumieć . test mógł być , wadliwy , czy też mógł dać fałszywie dodatni wynik ? od razu zaznaczam , że termin do mojego ginekologa mam dopiero na 24. kwietnia więc jeszcze troszke poczekam . A jeszcze dodam , że pierwszego dnia tego miesiąca odstawiłam tabletki antykoncepcyjne i bardzo chciała bym aby ta kreska jednak oznaczała ciążę .jednak wczoraj zrobiłam kolejny ( tej samej firmy) i wyszedł negatywny :c co to może znaczyc ? Bardzo prosze o szybką odpowiedz . Pozdrawiam . |
Zaloguj się by móc odpowiadać w tym wątku.
Podobne dyskusje
Czytaj na czytelni
7 tydzień ciąży (5 tydzień życia dziecka) 3 tydzień ciąży (1 tydzień życia dziecka) 4 tydzień ciąży (2 tydzień życia dziecka) 5 tydzień ciąży (3 tydzień życia dziecka) 6 tydzień ciaży (4 tydzień życia dziecka)Darmowe gry dla dzieci
Litery, cyfry, kształty, kolory, wymowa liter, odgłosy wydawane przez przedmioty. To wszystko znajdziesz u nas. Zapraszamy
Lubisz nas?
Masz konto na Facebooku? Dodaj nas. Dowiesz się pierwsza co u nas slychac, nad czym pracujemy, co nowego oferuje Benc.