Grupa: Badania

avatar # Autor: Konto usunięte Wysłano: 17.8.2008 (23:29) Odpowiedzi: 94

Jakie jest Wasze zdanie o usg 3D/4D ?

Mnie osobiście takie usg sie nie podoba.Dzidzia jakoś tak dziwnie wyglada. Napewno nie bede robila takiego badnia. A Wy robiłyście takie usg? Co na ten temat uważacie? pozdrawiam

avatar # Konto usunięte 20.8.2008 (11:14) Ej co jest żadna z was takiego usg nie robila? Napewno którś robila:) niech sie wypowie :)
avatar # 20.8.2008 (13:52) Na moim profilu można zobaczyć zdjęcie Wojtusia robione usg 4d... uważam że to rewelacja, a on wyszedł przecudownie :) Dzieci nie wyglądają dziwnie, tylko takie po prostu są... proporcje nie są do końca zachowane. Za to jakie to cudowne uczucie móc zobaczyć co Cię tam tak mocno kopie :) Osobiście polecam wszystkim mama i sama planuje za jakieś 2 miesiące to powtórzyć :)
--
Wojtuś Grześ
1 rok 8 miesięcy 5 dni
Jestem w ciąży
35 tygodni 1 dzień
avatar # 21.8.2008 (15:22) Usg 4d to chyba najfajniejsze z badań jakie mozna robic bedąc w ciąży. Maluszek na takim zdjęciu wygląda rzeczywiście jak mały człowieczek, a nie tylko kawałek zamazanego obrazu. Dla mnie to była rewelacja. Polecam!
--
Kubuś
2 lata 5 miesięcy 8 dni

Ja się nad tym właśnie zastanawia, ale po tym jak przeczytałam te opinie chyba się na to zdecyduję

--
Dagmara Natalia
4 miesiące 6 dni

Dziewczyny, ja miałam 4D 21 listopada i musze Wam powiedzieć, że jest to COś wspaniałego!!!! Widziałam mojego Maluszka jak się kręcił, machał rączkami, ssał kciuka i uśmiechał się- aż sie popłakaliśmy z Tatusiem Coś wspaniałego- a Mały już wtedy wydał mi się najpiękniejszym dzieckiem jakie widziałam Polecam

--
Cyprian Filip
1 rok 4 miesiące 20 dni

ja miałam całkiem niedawno robione USG 4D jak dla mnie rewelacja... możesz popatrzeć i nacieszyć się chwilą jak widzisz swoje maleństwo w brzuszku.... może trochę dziwnie wygląda ale przecież ono dopiero się rozwija... ;) teraz w każdej chwili można obejrzeć płytkę, bardzo miła pamiątka ;) a w przyszłości pokażesz swojemu maleństwu jak już takie małe nie będzie :P
no tylko jeden mały psikus miałam :D maleństwo tak się wtuliło, że buzi mi nie pokazało ;) wychodzi na to że wstydliwe :D a przekręcić się nie chciało;P

--
Dawid
1 rok 5 miesięcy 5 dni

A ja będąc w ciąży bardzo chciałam sobie takie zrobić. Jednakże mieszkam w malutkim mieście i czegoś takiego u nas jeszcze nie wprowadzili. Pewnie długo potrwa, zanim się doczekam. No ale kolejne dziecko chciałabym mieć tak za 3-4 lata, więc może wtedy sobie zrobię takie zdjątko

Jeżeli kiedyś będę w ciąży, na pewno zrobię sobie takie badanie żeby zobaczyć jak moje maleństwo wygląda ;) :P

jak najbardziej polecam :D naprawdę warto zrobić USG 4D ;)

--
Dawid
1 rok 5 miesięcy 5 dni

Według mnie każda kobieta powinna mieć robione takie badanie a nie tylko panie które mają pieniądze ja byłam trzy razy w ciąży i nikt mi nigdy nie zaproponował takiego badania a w moim przypadku było by ono wskazane gdyż drugie dziecko miało wadę serca dlatego te badania powinny być o wiele tańsze inż teraz .To chyba zależy od lekarza czy zleci to badanie za darmo czy nie,tak mi się wydaje !!!

Zaloguj się by móc odpowiadać w tym wątku.

Pozostało znaków 6000

Przeczytaj podobne wątki

USG 4D Warszawa
w grupie Badania autor: Simi zobacz ostatni post
USG
w grupie Badania autor: MiGoTKa214 zobacz ostatni post