|
#
mela19
12.9.2011 (13:17)
ja miałam bole macicy okropne na poczatku ciazy;/
|
|
#
agulaa
12.9.2011 (13:26)
ojj mam nadzieje,ze to nie ciaza @ mialam normalnie tabletki biore regularnie wiec to malo prawdobopodobne
|
|
#
mela19
12.9.2011 (13:33)
w sumie tak, a moze odstaw te tabletki na pare dni , moze wlasnie od nich boli cie brzuch, a moze nie wzielas regularnie i zaszlas w ciaze jesli moglo tak byc i, to lepiej zebys narazie przestala brac, tylko sie upewnij, jesli bole mina tzn ze tabletki przestaly ci pasowac
|
|
#
agulaa
12.9.2011 (13:37)
w sumie tak, a moze odstaw te tabletki na pare dni , moze wlasnie od nich boli cie brzuch, a moze nie wzielas regularnie i zaszlas w ciaze jesli moglo tak byc i, to lepiej zebys narazie przestala brac, tylko sie upewnij, jesli bole mina tzn ze tabletki przestaly ci pasowac
na czwartek mam gina takze to jeszcze z nim skonsultuje. ból nie jest jakis straszny. Taki do wytrzymania....to jest bardziej takie "cisniecie" niewiem jak to opisac.tak jakby cos mi przeszkadzalo,pewnie glupio to brzmi
|
|
#
mela19
12.9.2011 (13:39)
nie brzmi głupio, no co ty
ja mialam cos takiego jakby ie bylo tam mijejsca i rozpychalo mi macice
to dopiero glupio brzmi ale mi macica sie rozciagała
|
|
#
Konto nieaktywne
12.9.2011 (16:07)
mozliwe ze jestes w ciazy.A jak nie to mozliwe tez ze tabletki nie sa dostosowane do Ciebie
|
|
#
agulaa
12.9.2011 (16:22)
mozliwe ze jestes w ciazy.A jak nie to mozliwe tez ze tabletki nie sa dostosowane do Ciebie
te tabletki byly dla mnie wprost idealne,zadnych mdlosci nic....az do teraz..pomyslalam tez o tescie ciazowym,ale sama niewiem czy wyjdzie wiarygodnie na tabletkach?? nie mam pojecia czy maja one jakikolwiek wplyw na wynik. Ale do czwartku nie daleko chyba wytrzymam
|
|
#
agulaa
12.9.2011 (16:23)
nie brzmi głupio, no co ty
ja mialam cos takiego jakby ie bylo tam mijejsca i rozpychalo mi macice
to dopiero glupio brzmi ale mi macica sie rozciagała
wiem co masz na mysli siostra byla w ciazy to tez sie na to strasznie skarzyla
|
|
#
karolcia_2011
12.9.2011 (17:33)
Warto zrobić test ciążowy. bo nawet przy braniu regularnym tabletek nigdy żaden lekarz nie da Ci 100% pewności,że w ciążę nie zajdziesz. tabletki nie powinny mieć wpływu na wynik testu bo test wykrywa hormon pojawiający się u kobiet w ciąży.
Filip
9 lat 4 miesiące 0 dni
|
|
#
agata-a
12.9.2011 (17:38)
agula ja tez biore tabletki i na początku brania(jak zaczynam pierwsza tabletkę) i juz pod koniec, jak juz mam okres dostać boli mnie brzuch u dołu, tyle że wydaje mi sie że bardziej jajniki i na pewno nie jestem w ciazy bo juz przez kilka m-cy tak mam a okres normalnie przychodzi.Ja biore kontracept, także około 2 tyg przed okresem strasznie bolą mnie piersi, ale jakoś sie tym nie przejmuje jak dostaje okres samo wszytsko przechodzi!!
|