tabletki antykoncepcyjne ... czy rzeczywiscie są skuteczne?
cześć !jestem ciekawa czy sa tu dziewczyny ,ktore pomimo brania tabletek antykoncepcyjnych zaszly w ciąże ?
zapraszam do dyskusji

![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
26.8.2010 (22:21)
nie ma antykoncepcji o 100% skutecznosci chyba ze brak sexu hehe![]() mam kolezanke jedna co zaszla biorac teblety a druga zaszla z wkladka ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
27.8.2010 (12:11)
jesli bierze sie regularnie, nie pomija dawki, ma okreslona godzine przyjmowania, nie choruje (biegunka, wymioty, zmniejszone wchłanianie), nie popija cola sokiem grejfrutowym itp. (chociaz ja coca cola popijalam ![]() |
![]() |
27.8.2010 (13:21)
hahahah o tak mi tez... |
Zaloguj się by móc odpowiadać w tym wątku.
Litery, cyfry, kształty, kolory, wymowa liter, odgłosy wydawane przez przedmioty. To wszystko znajdziesz u nas. Zapraszamy
Masz konto na Facebooku? Dodaj nas. Dowiesz się pierwsza co u nas slychac, nad czym pracujemy, co nowego oferuje Benc.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
26.8.2010 (22:21)
nie ma antykoncepcji o 100% skutecznosci chyba ze brak sexu hehe![]() mam kolezanke jedna co zaszla biorac teblety a druga zaszla z wkladka ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
27.8.2010 (12:11)
jesli bierze sie regularnie, nie pomija dawki, ma okreslona godzine przyjmowania, nie choruje (biegunka, wymioty, zmniejszone wchłanianie), nie popija cola sokiem grejfrutowym itp. (chociaz ja coca cola popijalam ![]() |
![]() |
27.8.2010 (13:21)
hahahah o tak mi tez... |
Zaloguj się by móc odpowiadać w tym wątku.
Litery, cyfry, kształty, kolory, wymowa liter, odgłosy wydawane przez przedmioty. To wszystko znajdziesz u nas. Zapraszamy
Masz konto na Facebooku? Dodaj nas. Dowiesz się pierwsza co u nas slychac, nad czym pracujemy, co nowego oferuje Benc.