Grupa: Benc.pl
![]() |
|
![]() |
10.4.2012 (15:19)
właśnie...nie ma co czekać...dla dzidziusia trzeba zrobic wszystko co jest w naszej siłe i więcej...bedzie dobrze...pozdrawiam
|
![]() |
10.4.2012 (16:28)
ludka - wiem ze dla dzidziusia to bardzo trudne funkcjonować z rozszczepem wargi (czy to był tylko rozszczep wargi czy równiez podniebienia?) dodam ci otuchy ze naprawdę mimo przyzwyczajenia będzie małej duuużo lepiej po operacji - trzymamy kciuki ps. jestem logopedą wiec wiem o co chodzi. |
![]() |
|
![]() |
10.4.2012 (16:37)
bilant a kubuś ma skierowanie na jakąs integrację sensoryczną?
|
![]() |
|
![]() |
10.4.2012 (16:47) to u mnie chyba najgorzej , ja urodze synka z ciezka wada serca i nie wiadomo co nas czeka w czasie operacji . |
![]() |
10.4.2012 (19:33)
a nie moga mu operacji w lonie matki zrobic |
![]() |
10.4.2012 (19:38)
jak niby zrobić dziecku operacje na serce w łonie matki???? ciezko jest nawet takiemu maluszkowi juz narodzonemu... cortez trzymam kciuki za was. najważniejsze ze wogóle da się to operować. bo mam nadzieję ze się da. i za to żebyście byli pod najlepszą opieką |
![]() |
10.4.2012 (19:41)
Nie , bo wada jest podobno ciezka ale z miesiac bedzie dobrze , a potem beda termin nam umawiac w Lodzi na operacje , trzeb zalatac naprawde duza dziure . Poza tym genetycznie ok bo mialam amniopunkcje .. troche wiec przeszlam w tej ciazy. Nie wiem jak to sie skonczy - na razie staram sie nie myslec . |
Zaloguj się by móc odpowiadać w tym wątku.
Podobne dyskusje
Autor: | Ostatnia odpowiedź: 5.11.2013 (17:18)
Darmowe gry dla dzieci
Litery, cyfry, kształty, kolory, wymowa liter, odgłosy wydawane przez przedmioty. To wszystko znajdziesz u nas. Zapraszamy
Lubisz nas?
Masz konto na Facebooku? Dodaj nas. Dowiesz się pierwsza co u nas slychac, nad czym pracujemy, co nowego oferuje Benc.