Grupa: Polecam
![]() |
|
![]() |
21.9.2011 (15:06) Moze zmaist tego co kupią wszyscy kupić coś odpowiedniego dla brządac co pomoże mu w rozwoju? Osobiscie z doswiadczenia polecam sprytne zabawki |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
22.9.2011 (07:47)
my mamy za wiele... chrzestna Duśki mnie zszokowala jak pod choinke jej kupila taki gruby, jak juz przy wyprawce jej kupilismy ![]() |
![]() |
22.9.2011 (12:20) merci za pomoc, cos napewno wybiore jade do galerii, moze ten tort, kocyki tez wydaje mi sie trafiony prezent (tylko jakie?) bo napewno sie przyda i te chusty mnie zaciekawily ale cena faktycznie sroga, ponizej 200 pln nie znalazlam... |
![]() |
22.9.2011 (18:28)
kocyk to moze najlepiej jakis cieply juz teraz , taki pluszowy ![]() |
![]() |
22.9.2011 (18:31)
ja bym radzila upewnic sie ze nie maja bo np. my mielismy juz w ramach wyprawki kupiony a jak mala skonczyla 9 miesiecy to dostala kolejny od chrzestnej pod choinke :/ jeden sie nawet przydale ale drugi odkad dostala kurzy się tylko |
![]() |
22.9.2011 (18:33)
albo zabawke jakąś![]() no i mozna tez zadzwonic ale jakby ktos do mnie zadzwonil to bym poczula sie niezrecznie... wiadomoze na urodziny to inna sprawa bo jak juz by ktos zadzwonil to bym powiedziala ale na zobaczenie dziecka to ja np bym powiedziala ze nic nie chce ![]() |
![]() |
22.9.2011 (18:35)
tez bym powiedziala ze nic nie chce ![]() |
Zaloguj się by móc odpowiadać w tym wątku.
Podobne dyskusje
Autor: Studentka1 | Ostatnia odpowiedź: 22.10.2010 (18:18)
Autor: janusz180991 | Ostatnia odpowiedź: 8.1.2012 (13:51)
Autor: she654 | Ostatnia odpowiedź: 1.9.2012 (16:30)
Czytaj na czytelni
Piękny prezent na Mikołaja Pomysły na prezent na Dzień Dziecka Pomysł na prezent: Arka Noego, Kiddieland Pomysł na prezent: Dzień i Noc, Smart Games Granna Pomysł na prezent: Klocki Jixin, kolejka Happy TrainDarmowe gry dla dzieci
Litery, cyfry, kształty, kolory, wymowa liter, odgłosy wydawane przez przedmioty. To wszystko znajdziesz u nas. Zapraszamy
Lubisz nas?
Masz konto na Facebooku? Dodaj nas. Dowiesz się pierwsza co u nas slychac, nad czym pracujemy, co nowego oferuje Benc.