|
#
marta55
1.9.2014 (13:15)
Najlepiej zadzwonić i zapytać rodziców, co by chcieli Ale jeśli to ma być koniecznie niespodzianka, to polecam jakiś fajny gadżet. Siostra dała w prezencie dla mojego drugiego dziecka matę turystyczną. Na początku trochę wątpiłam, że mi się przyda, bo przewijać można na kocyku i tak dalej ale przyznam, że po jakimś czasie nie ruszałam sie bez niej z domu (na jakieś długie wyjścia). Mata jest firmy okt kids, chyba nie widziałam innych.
|
|
#
lolka78
9.8.2016 (19:04)
Ja dostałam zestaw do wózka Buble Velboa jest super. nie wiem czy mogę to polecić podusie.pl ale jest śliczy i mięciutki.
|
|
#
biedroska
15.9.2016 (16:32)
Ja bym myśłałabym o np. termometrze albo aparacie do miezrenia cisnienia alno coś co się przyda. Ja takich zreczy szukałam na diagnosis.pl . Fajna sparwdzona firma, ma juz doswiadczenie i szeroki wybor różnych sprzetów medycznych. a Takie sprzety zawsze sie rodzicom przydają wg termometr dla zdeicka tez jest dobrym pomyslem,
|
|
#
rampara
23.11.2016 (18:44)
Moja przyjaciółka urodziła i wybieram się do niej za jakiś czas zobaczyć bobaska. Ma córeczkę Marysię i ja na prezent będę kupowała jej pościel na bobo-mania.pl, śliczne mają te pościele i szczerze chyba kupię sobie również chociaż jeszcze mi nie jest potrzebna. Cieszę się bo widziałam na stronie, że 25 listopada mają 20% z kodem blackfriday20 więc jeszcze będę miała taniej. Myślę, że taka pościel przyda jej się bo wiadomo, że przy dzieciach takich rzeczy nigdy dość.
|
|
#
kamip
13.9.2017 (17:54)
Fajnym pomysłem jest pościel dla dziecka ze sklepu http://fro-tex.pl/ . O wiele bardziej praktyczny prezent niż np. ubranka, z których wyrasta
|
|
#
biedroska
14.10.2017 (12:46)
coś dla dzidziusia też możesz dokupić, może coś z ubranek to zawsze trafiony prezent. Pochodź po sklepach, albo zobacz na psoty.com może coś ci się spodoba.
|