|
#
tala208
15.5.2009 (12:50)
ja miałam właśnie wanienkę z fisher price z "hamakiem" i nie narzekalam, wrecz przeciwnie bylam z niej bardzo zadowolona. jedyna wada bylo to ze malutka byla ale dla noworodka byla idealna
|
|
#
Konto nieaktywne
17.5.2009 (21:38)
jak dla mnie byla zdecydowanie za mala a przy tym maly byl dziwnie powyginany na tym hamaku. trudno bylo mi umyc w tym dziecko. Z siedzacym maluchem bylo troche latwiej, generalnie gadzet zbedny. juz lepiej malucha polozyc na gabkach za 20zl i myc spokojnie obiema rekami
|
|
#
Konto nieaktywne
5.10.2010 (19:56)
ja miałam taką specjalną gobkie dla amelki ale jej nie urzywałam wolałam ją normalnie trzymać
|
|
#
skolowana
8.7.2011 (22:08)
napiszcie prosze cos wiecej o tych wanienkach, ktore fajne, a ktore nie i czy lepiej sie myje dzidzie myjka czy gabeczka? Bo jestem wlasnie przed zakupem akcesoriow do kapieli dla swojego pierwszego dziecka i zero orientacji co lepsze.
Albert
10 lat 8 miesięcy 29 dni
|
|
#
delia76
29.7.2011 (11:56)
ja też mam fischer price i jestem z niej zadowolona Dzidzię, myję gąbeczką taką specjalną, miękką dla dzieci
Marek
12 lat 4 miesiące 8 dni
|
|
#
skolowana
29.8.2011 (22:16)
Dzięki. Kupiłam w końcu taką profilaną dla noworodków, później najwyzej wymienie na wieksza, taką ze spa. Robi bąbelki, ma łagodny prysznic i cos tam jeszcze. Gdzieś już ja widzialam i stwierdzam, ze moze byc duzo frajdy dla dzidzi, zwlaszcza jesli nie lubi kapieli to moze polubic. Pozdrowki.
Albert
10 lat 8 miesięcy 29 dni
|
|
#
PannaAnna
6.9.2012 (13:00)
A ja mam nieco inne pytanie. Znalazłam na strychu wanienkę jeszcze po mnie i rodzeństwie. Nie widać na nich żadnych uszkodzeń. Myślicie że można ją porządnie wyszorować i kiedyś używać czy lepiej nie ryzykować i kupić nową?
|
|
#
malolata92
5.2.2013 (19:16)
ja kupiłam mojej małej;* zwykła wanienkę bo wiem od koleżanek i mamy że taka jest najlepsza. ale z góry odradzam te nowo wprowadzone ''wiaderka'' do kąpieli. Są strasznie niewygodne.
|