|
#
Konto nieaktywne
4.8.2009 (07:57)
Witam!
U nas terowki sie nie sprawdzaja ale nie z powodu czasu ale z tego ze jakbym jej tej pieluchy nie zalozyla to tak sie w nocy wierci ze po godzinie jest zasikana po same paszki... uzywam pieluszek Pampers i jestem z nich zadowolona Sluza Emilce od narodzin jak jest bardzo goraco to poprostu odpinam i tak zostawiam ja z gola puka lub podkladam pieluche terowa. Co fakt to fakt ze pieluchy tetrowe przepuszczaja powietrze i sa zdrowsze... a co do tych pieluszek reklamujacych to tez o nich slyszalam zle opinie ale nigdy nie kupilam,pewnie wiekszosc matek daje sie skusic a nie wiedza ze sa do du ...... .Pozdrawiam
|
|
#
Konto nieaktywne
4.8.2009 (10:20)
Julka po żadnych pieluchach nie ma uczulenia ,potówek.W upały staram się jej lepsze zakładać pampers albo huggisy.ostatio kupiłam jakies w lidlu pieluszki i nie są najgorsze przedewszystkim są podobne do pampersa da się je odpiąć kilka razy i są podobne zrobione.
|
|
#
Konto nieaktywne
4.8.2009 (13:48)
a mozesz napisac nazwę tych pieluszek? ja tez używam pampersów -kupuje je w Auchan sa w miarę tanie( w miare niż w zwykłych sklepach);/ bo za 42 zł kupuje 70 szt.
|
|
#
agusiatbg21
4.8.2009 (14:04)
Ja też używam Pampersów. Szczerze mówiąc nie wiem czy inne pieluszki uczulają moją Nikolę , bo nigdy ich nie miała na pupci. Tetrowych też nigdy nie stosowałam. Jak jest bardzo gorąco ona jest bez pieluszki
Nikola
13 lat 6 miesięcy 4 dni
|
|
#
Konto nieaktywne
4.8.2009 (15:35)
50szt teraz kosztuje w LIDLU 21zł a nazwa tych pieluch to TOUJOURS produkowane są w Niemczech
|
|
#
Konto nieaktywne
4.8.2009 (16:16)
też stosuje pieluchy TOUJOURS i nie uczulają Dawidka. używałam pampers ale dostał na nie uczulenia. są też dobre pieluchy (podróbki) DADA z biedronki coś na podobe huggies.
|
|
#
Konto nieaktywne
4.8.2009 (18:53)
Ja uzywam przewaznie dade bo od pampersa dziewczynom robia sie chrostki happy bardzo sie zepsuly a hagisy tez sa dosc fajne ale dada przewaza sa tanie i dobre ale musze faktycznie kiedys zajsc do lidla i sprobowac tych pieluszek o ktorych pisalyscie bo tez tanio wychodzi
|
|
#
ulinqa
4.8.2009 (20:17)
hanciasek dady 100% lepsze od tych z lidla, my teżdady, bo pampersy uczulały a mąż jeszczedo szpitala przywiózł dady i tak zostało...
|
|
#
Konto nieaktywne
4.8.2009 (21:32)
u mnie pieluchy to pieluchy wszystkie moge używać nic julce po nich nie jest
|
|
#
Konto nieaktywne
4.8.2009 (21:44)
maja odkad w dzien nie chodzi w piluchach to w ogole ma juz uczulenie na kazda hehe
|